Contacteer ons


Iets niet gevonden of een andere vraag?

Wij staan steeds klaar om op al je vragen te antwoorden.


+32 (0)478 52 99 96 info@climbthatmountain.be

FAQ

 • Wie is Climb that Mountain?

  Climb that Mountain is opgericht door Wim Moortgat. Ik ben geen atleet, maar over de laatste 10 jaar heb ik mezelf een paar persoonlijke uitdagingen gesteld, meestal lopen, bergwandelen of fietsen. Om mezelf te motiveren om te trainen, zocht ik naar inspirerende locaties om mijn uitdagingen aan te gaan, zodat ik ook de omgeving kon ontdekken. 

  Zo liep ik de marathons van New York en Berlijn, fietste ik een aantal maal de Mont Ventoux op, maar ontdekte er ook de prachtige Gorges de la Nesque, beklom ik de Kilimanjaro in Tanzania, en beloonde mezelf met een korte safari, ging ik een 3 Peaks uitdaging aan in het onbetreden Borneo (from Summit to sea) en liep ik de 100 km Dodentocht in mijn eigen dorp Bornem.

  Omdat ik het plezier een sportieve uitdaging aan te gaan in een inspirerende omgeving, ook aan mensen zoals jij wil laten beleven, heb ik Climb that Mountain opgericht.  

  Climb that Mountain is een merk van Moortgat Advies bvba, Louis Segersstraat 89, B-2880 Bornem.

 • Wat betekenen de iconen?

  De iconen geven het type aktiviteit en de moelijkheidsgraad aan

  Type aktiviteit

    Fietsen/mountainbiken

    Hiking/bergwandelen

    Lopen

    Berglopen/trailrun

  Moeilijkheidsgraad

    Matig

    Gemiddeld

    Uitdagend

   Extreem

  Bij iedere reis staat er in de rubriek 'Voor wie' een uitgebreidere beschrijving van welk niveau van fitheid vereist is voor de uitdaging. Contacteer ons indien je nog meer informatie wenst.

 • Hoe groot is de groep?

  Climb that Mountain werkt steeds met kleine groepen van meestal 8 à 12 personen. De groepsgrootte kan variëren van reis tot reis en staat steeds vermeld bij de detailbeschrijving van de reis. Voor de verschillende reizen is er ook een minimum aantal deelnemers. Idealiter heb je zelf een groep van vrienden, vriendinnen, of collega's die aan de uitdaging willen deelnemen, zodat de reis meteen gegarandeerd is. Je kan echter ook een reis op maat van je eigen groep laten aanmaken.

 • Zijn de vertrekken gegarandeerd?

  Vertrekken zijn gegarandeerd van zodra het minimum aantal deelnemers bereikt is. Zie ook "Hoe groot is de groep?" Reizen kunnen echter ook op maat worden aangeboden.

 • Is Climb that Mountain financieel betrouwbaar?

  Climb that Mountain is onderdeel van Moortgat Advies bvba. 

 • Annulatie- en reisverzekering

  Annulatie- en reisverzekering zijn niet inbegrepen in de prijs van de reizen. Climb that Mountain raadt ten zeerste aan deze af te sluiten. Bij het doorsturen van de bestelbon, biedt Climb that Mountain ook de mogelijkheid deze verzekeringen af te sluiten.